Sponsors.

Ik heb een nieuwe uitdaging: PARATRIATHLON. Dit betekent zwemmen, tandemfietsen en hardlopen. Op sportief gebied gaat het goed. Zelf ga ik als sporter tot het uiterste, maar topsport kost meer dan alleen veel inzet en doorzettingsvermogen. Er zijn veel kosten mee gemoeid, denk hierbij aan de kosten voor; materiaal, verblijf, reizen, kleding begeleiding, enz. Daarom ben ik op zoek naar bedrijven, particulieren, en organisaties die mij willen ondersteunen op de weg naar de top.  

Een visuele beperking hoeft geen bezwaar te zijn om grote dromen na te jagen en grote uitdagingen aan te gaan. Maar zoals gezegd is daar wel geld voor nodig en door de sponsoren die aan Team Daniël Knegt verbonden zijn hebben we al veel kunnen realiseren en daar zijn we onze sponsors zeer dankbaar voor.

De hoofdsponsors:
Sponsors van Team Daniël Knegt:
Suppliers van Team Daniël Knegt:

IK GA VOOR GOUD.

In 2015 werd Daniël benaderd of hij de uitdaging aan zou willen gaan om blind de Kilimanjaro, hoogste berg van Afrika te beklimmen. Om zich kwetsbaar op te stellen en zonder familie of vrienden af te reizen naar Afrika was voor hem nog de grootste uitdaging. In september 2015 heeft Daniël oa de top van de Kilimanjaro bereikt en dit heeft men kunnen volgen via het televisieprogramma BLIND NAAR DE TOP van RTL5.

In 2018 werd Daniël blij verrast toen hij verkozen werd tot SPORTMAN VAN HET JAAR van de gemeente Alphen aan den Rijn. Een geweldig compliment om als Para-atleet op een dusdanige wijze geprezen te worden.

Daniël heeft nu zijn pijlen gericht op de paralympische spelen van Tokyo 2020. Samen met een geweldig team gaan ze de internationale strijd aan. In een wedstrijdveld met minimale verschillen wordt er hard gevochten om uiteindelijk in Tokyo 2020 van start te mogen gaan en het felbegeerde eremetaal te behalen.

de andere leden van team daniel knegt

STICHTING BLIND SPORTS

visueel beperkte sporters op weg
naar topsport.
WEBSITE BLIND SPORTS
DOWNLOAD BROCHURE