Sponsors2018-11-28T18:21:10+00:00

Sponsors.

Ik heb een nieuwe uitdaging: PARATRIATHLON. Dit betekent zwemmen, tandemfietsen en hardlopen. Op sportief gebied gaat het goed. Zelf ga ik als sporter tot het uiterste, maar topsport kost meer dan alleen veel inzet en doorzettingsvermogen. Er zijn veel kosten mee gemoeid, denk hierbij aan de kosten voor; materiaal, verblijf, reizen, kleding begeleiding, enz. Daarom ben ik op zoek naar bedrijven, particulieren, en organisaties die mij willen ondersteunen op de weg naar de top.  

Een visuele beperking hoeft geen bezwaar te zijn om grote dromen na te jagen en grote uitdagingen aan te gaan. Maar zoals gezegd is daar wel geld voor nodig en door de sponsoren die aan Team Daniël Knegt verbonden zijn  hebben we al veel kunnen  realiseren en daar zijn we onze sponsors zeer dankbaar voor.

De hoofdsponsors:
Sponsors van Team Daniël Knegt:

WORDT SPONSOR.

Om aan de top te komen is naast veel training en inspanning ook geld nodig om alles te kunnen bekostigen. Wij zoeken sponsors voor Team Daniël Knegt. Help jij ons?

ZILVER

€ 2.000,-

Ga voor zilver en sponsor Team Daniël Knegt met een bedrag van € 2000,-.

Lees verder

GOUD

€ 3.000,-

Ga voor goud en sponsor Team Daniël Knegt met een bedrag van € 3000,-.

Lees verder

BRONS

€ 1.000,-

Ga voor brons en sponsor Team Daniël Knegt met een bedrag van € 1000,-.

Lees verder

De sponsorpakketten zijn ter indicatie en voor elke vorm van ondersteuning bieden wij maatwerk. In een persoonlijk gesprek vertellen we graag de mogelijkheden en wat u van Team Daniël Knegt kan verwachten. Particulieren en donateurs bieden we de mogelijkheid om via een zogenaamde ANBI-regeling ons team te ondersteunen. Dit kan u namelijk een belastingvoordeel opleveren bij eenmalige of periodieke giften. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op via penningmeester@danielknegt.nl

IK GA VOOR GOUD.

Nu heb ik een nieuwe uitdaging: PARATRIATHLON. Dit betekent zwemmen, tandemfietsen en hardlopen. Op sportief gebied gaat het goed. Zelf ga ik als sporter tot het uiterste, maar topsport kost meer dan alleen veel inzet en doorzettingsvermogen. Er zijn veel kosten mee gemoeid, denk hierbij aan de kosten voor; materiaal, verblijf, reizen, kleding begeleiding, enz. Daarom ben ik op zoek naar bedrijven, particulieren, en organisaties die mij willen ondersteunen op de weg naar de top.  

Een visuele beperking hoeft geen bezwaar te zijn om grote dromen na te jagen en grote uitdagingen aan te gaan.

de andere leden van team daniel knegt

STICHTING BLIND SPORTS

visueel beperkte sporters op weg
naar topsport.
WEBSITE BLIND SPORTS
DOWNLOAD BROCHURE