Shane stapt uit de schaduw!

Dolle Daandag editie 15 november 2018
Shane stapt uit de schaduw! (geschreven door Daniel himself)

Al jaar en dag is Shane onze steun en dat weten al heel veel mensen maar bij deze:een ode aan Shane! Nu het voor Koen en mij qua wedstrijden komkommer tijd is en we ons vooral richten op trainen en trainingswedstrijdjes is het misschien wel even leuk om de mensen achter het team eens te benoemen.
Shane traint met ons, regelt hoofdzakelijk onze social media maar is bovenal een waardevolle vriend. In goede tijden, maar is ook een luisterend oor als het even niet lekker loopt! Topsport is vaak pieken en dalen en dan is fijn als een sporter als Shane luistert maar ook soms streng voor ons is. Op zaterdag 8 december gaat hij de sportieve strijd aan om van Hoek van Holland naar Den Helder te rennen/fietsen/rennen/fietsen…135km van zand, zand en zand en dit doet hij samen met ultra- tophardloper Pascal van Norden voor het goede doel: de KNRM!

En ook ik (Daniel) besteed deze “rust”periode als ambassadeur van Bartimeus Sonneheerdt met veel plezier tijd in projecten zoals Scribit.tv. Met dit project geven we blinden en slechtzienden een volgende mogelijkheid om hen een plek te geven (en te houden) middenin onze samenleving. Gisteren heb ik dit uitgelegd in het Leidsch Dagblad. Als jullie het nog niet hebben gelezen: hierbij nogmaals dit artikel.