LET’S TALK.

Heb je een vraag, of wil je meer informatie over Team Daniël Knegt stel hier je vraag. Wil je een donatie doen dan kan dat via de donatielink en alvast dank daarvoor.


FAQs.

Mocht je nog een vraag hebben kan het goed zijn dat we hier het antwoord voor je hebben. Staat je vraag er niet bij mag je natuurlijk altijd een bericht sturen en zullen we deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Mijn naam is Daniël Knegt. Ik woon samen met Linda en ben trotse vader van Matz. In 2005 ben ik tijdens een trainingsmissie van de luchtmobiele brigade waarbij ik werkzaam was als technisch specialist betrokken geraakt bij een ernstig ongeval, als gevolg hiervan ben ik volledig blind geworden. 

Na eerder behaalde successen in de paralympische spelen heb ik een nieuwe uitdaging Para-triatlon. Dit betekent zwemmen, tandemfietsen en hardlopen. Op sportief gebied gaat het goed, zelf ga ik tot het uiterste maar topsport kost meer dan alleen veel inzet en doorzettingsvermogen. Dus altijd op zoek naar sponsors.

Er zijn veel kosten om als gehandicapte sporter dit te kunnen beoefenen. Denk hierbij aan de kosten voor; materiaal, verblijf, reizen, kleding begeleiding, enz. Daarom ben ik op zoek naar bedrijven, particulieren en organisaties die mij willen ondersteunen op de weg naar de top.

Als sponsor van Team Daniël Knegt kun je al helpen met een kleine donatie. Dat kan zijn door een eenmalige gelddonatie, maar ook door het voorzien van materiaal welke nodig zijn kan er een sponsorafspraak worden gemaakt. Informeer naar de mogelijkheden, we hopen dat je wilt helpen.

De website van Team Daniël Knegt is een informatieve site over wat het team doet en meemaakt onderweg naar de top. Team Daniël is nauw betrokken bij Stichting Blind Sports.

Stichting Blind Sports is in januari 2013 opgericht en heeft zich tot doel gesteld het stimuleren en faciliteren van visueel beperkte sporters op weg naar topsport. De Stichting Blind Sports richt zich in eerste instantie op de paratriatlon. Deze multisport is in opkomst en de prestaties van de atleten zijn veelbelovend. Lees meer over deze stichting op de website.

STICHTING BLIND SPORTS

visueel beperkte sporters op weg
naar topsport.
WEBSITE BLIND SPORTS
DOWNLOAD BROCHURE